Bjelland doet Advocaat en Tadic pijn

[google]Andreas Bjelland heeft met Denemarken een belangrijke overwinning geboekt op het Servië van Dick Advocaat. In Belgrado wonnen de Denen met 1-3 en deelden hiermee een flinke tik uit. De doelpunten kwamen op naam van Bendtner (2x) en Kjaer (1x). Aan de kant van Denemarken speelde Bjelland de volle 90 minuten. Bij Servië startte Dusan Tadic ook in de basis, maar werd in de 71e minuut gewisseld.

Door de overwinning blijft Denemarken eerste in de poule op een punt achtervolgd door Portugal dat thuis een krappe 1-0 overwinning boekte op Armenië. Servië staat na drie wedstrijden op de een-na-laatste plek met een punt uit drie duels. Hiermee zal de druk op Advocaat na vanavond flink toenemen.