Blessure Ziyech lijkt mee te vallen

Afgelopen zaterdag moest Hakim Ziyech noodgedwongen het veld verlaten in de topper tegen Ajax. Tien minuten voor tijd ging de aanvoerder naar de kant nadat hij wederom zeer belangrijk was voor het team. Hij gaf de assist bij de 1-0 op Felipe Gutierrez en benutte zelf in de tweede helft de gegeven strafschop door de bal met een geweldig trage Panenka langs Cillessen te werken.

[google]De supporters kunnen opgelucht adem halen want de blessure van Ziyech lijkt mee te vallen. Dit meldt de Tubantia vandaag. Gisteren trainde de aanvallende middenvelder alweer deels mee met de groep en het lijkt er dan ook op dat hij de uitwedstrijd tegen Cambuur gaat halen.

Voor Renato Tapia lijkt deze wedstrijd te vroeg te komen. Hij viel in de wedstrijd tegen Ajax uit met een hamstringblessure en de verwachting is dat hij enkele weken 'out' zal zijn. De verwachting is dat Uvini net als tegen Ajax de plek centraal in de verdediging weer over gaat nemen.