Born en Peters schieten Jong FC Twente naar overwinning in Groesbeek

Jong FC Twente heeft vandaag met 2-3 van Achilles'29 weten te winnen. In Groesbeek kwam Jong FC Twente op een 2-0 achterstand, maar wist de ploeg van trainer Jan Zoutman door twee doelpunten van Peters en een goal van Born toch nog met de overwinning naar huis te gaan.

Al snel kwam Achilles '29 op voorsprong. Na twee minuten was het Frank Hol die de 1-0 binnen schoot. Na een half uur kreeg Achilles een penalty. Freek Thoone wist de bal achter doelman Plattel binnen te schieten waardoor de 2-0 op het scorebord kwam. Vlak daarna kon Jong FC Twente via Peters nog wat terug doen, waardoor de ruststand werd bepaald op 2-1.

In de tweede helft wisten beide ploegen lange tijd niet tot scoren te komen, maar in de slotfase maakte Peters de 2-2. Nog geen tien minuten later maakt Born er via een vrije trap 2-3 van, waardoor de Tukkers uiteindelijk toch nog met de drie punten naar huis kunnen. Beide ploegen eindigden de wedstrijd met 10 man.

Jong FC Twente heeft nu zes punten uit drie wedstrijden. Hiermee staat de ploeg op een vijfde plek op de ranglijst.

Geel: Pelupessey, Yahaya (Jong FC Twente), Pau (Achilles '29)
Rood: Bijen (FC Twente, 2x geel), Smit (Achilles'29, 2x geel)

Opstelling Jong FC Twente: Plattel; Bouma, Bijen, Röseler, Kuiper; Mannes (63'Yahaya), Pelupessy, Oosterwijk; Hölscher, Born en Peters

Opstelling Achilles'29: Hengelman; Edwards, Sanders, Konings (79'Rijnbeek), Verhoeven; Smits, Van Steen, Paau; Hendriks (45' Boean), Hol (66'Van Bochove) en Thoone.

Samenvatting Achilles '29 - Jong FC Twente

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.