Twente Insite

FC Twente Nieuws

Börven kijkt terug op mislukte periode: “Het was zwaar, teleurstellend en vervelend”

Börven kijkt terug op mislukte periode: “Het was zwaar, teleurstellend en vervelend”

Torgeir Börven is sinds zijn vertrek in de winter van 2017 bij FC Twente weer terug in zijn moederland: Noorwegen. Een seizoen en twee clubs verder kan de balans worden opgemaakt voor de spits. “Het was zwaar, teleurstellend en vervelend”, oordeelt hij zelf. De Noor wist twee maal te scoren in negen wedstrijden.

“Het was erg wisselend van mijn kant. Ik was telkens geblesseerd, dus ik heb niet het gevoel dat ik in de juiste vorm ben gekomen”, geeft de 26-jarige centrumspits aan tegenover VG. Het vele blessureleed bleek uiteindelijk te worden veroorzaakt door een zenuw die klem zat.

Inmiddels is hij hersteld. “Nu voel ik me aardig, dus ik wil veel spelen en hard werken. Ik hoop het team weer richting de top te brengen.” Odds BK, zijn huidige werkgever, bezet de tiende positie in de hoogste divisie van het Noorse voetbal. SK Bran, Börvens vorige werkgever, staat bovenaan.

FC Twente pikte Börven in 2014 op bij Valerenga. Hij gold als een talentvolle spits, maar kwam in Enschede nooit echt uit de verf. In 2016 verhuurden de Tukkers Börven aan SK Brann, dat hem in 2017 transfervrij overnam.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op