Bosch ziet teleurstellend debuut eindigen in gelijkspel

Jesse Bosch heeft vrijdagavond zijn debuut gemaakt bij Willem II. De 22-jarige middenvelder viel in de wedstrijd tegen Jong PSV in de 89e minuut in. Het werd een vrij teleurstellende avond voor de club uit Tilburg. De ploeg, die in het afgelopen seizoen degradeerde uit de eredivisie, kwam niet verder dan een gelijkspel.

In het Brabantse onderonsje gingen de teams rusten met een 0-0 stand. Na de rust kwam Jong PSV via Mathijs Tielemans op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later trok Willem II deze stand recht via Max Svensson. In het restant van de wedstrijd zocht Willem II naar de overwinning, ondanks enkele grote kansen bleef dit uit.

Bosch speelde zeven minuten mee in zijn debuut. Dit was in zijn competitiedebuut bij FC Twente wel anders. Op 18 januari 2020 speelde de middenvelder mee in de wedstrijd tegen FC Groningen. De wedstrijd eindigde in een 0-0 gelijkspel en Bosch speelde de volledige wedstrijd.