Brama maakt rentree bij winnend Jong Twente

Wout Brama heeft vanavond na bijna een jaar blessureleed zijn rentree gemaakt. De middenvelder, die kampte met een mysterieuze hielblessure, mocht in het gewonnen duel met FC Eindhoven (1-0) na 65 minuten Dario Tanda vervangen.

Jong FC Twente kwam al snel op voorsprong. Na acht minuten was het Kristopher Vida die de 1-0 binnen schoot. In het vervolg van de eerste helft waren de Eindhovenaren de bovenliggende partij, maar zij wisten dit overwicht niet om te zetten in goals.

In de tweede helft was Jong FC Twente nog dicht bij een tweede treffer, maar de bal van Jurjan Mannes belandde op de paal. Door deze overwinning op nummer zes FC Eindhoven blijft Jong FC Twente nog altijd staan op een zeventiende plaats in de Jupiler League. De achterstand op nummer zestien Telstar is verkleind tot één punt.