Twente Insite

FC Twente Nieuws

BREAKING: FC Twente aanvaller vindt nieuwe club in Engeland

BREAKING: FC Twente aanvaller vindt nieuwe club in Engeland

FC Twente en Isaac Buckley-Ricketts scheiden per direct hun wegen. De Engelsman werd afgelopen zomer op huurbasis overgenomen van Manchester City, maar wist bij FC Twente nooit een vaste waarde te worden. Sinds de komst van Verbeek speelde de rechtsbuiten enkel nog in het tweede elftal. De trainer maakte er ook geen geheim van dat de aanvaller niet in z’n plannen voor kwam.

De Engels jeugdinternational heeft in Oxford United zijn nieuwe club gevonden en zal hier het seizoen afmaken. De club speelt in de League One, het derde niveau van Engeland. Bij Oxford treft hij een oud-bekende van FC Twente, Dwight Tiendalli. De back werd in 2010 kampioen met de Tukkers.

Door het vertrek van Buckley-Ricketts zal er weer wat salarisbudget vrijkomen dat geïnvesteerd kan worden in een nieuwe speler. Er worden momenteel diverse spelers aan FC Twente gelinkt, maar FC Twente heeft nagenoeg geen financiele middelen om wat te kunnen betekenen. De club hoopt deze winter ook Trajkovski, Oosterwijk en Gjorgjev nog van de hand te doen.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op