Twente Insite

FC Twente Nieuws

BREAKING: FC Twente presenteert Schenk als nieuwe verdediger

BREAKING: FC Twente presenteert Schenk als nieuwe verdediger

FC Twente heeft vandaag Xandro Schenk gepresenteerd als nieuwe speler van FC Twente. De 25-jarige verdediger komt transfervrij over van Go Ahead Eagles waarvoor hij de afgelopen vijf seizoen speelde. Schenk leek eerst op weg naar Sparta, maar besloot op het laatste moment af te zien van de overstap naar de Rotterdammers. Hij tekende een contract voor twee seizoenen.

“Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging”, zo laat Schenk weten op de clubwebsite. “Ik heb lange tijd bij Go Ahead Eagles gespeeld en het was tijd voor iets nieuws. FC Twente is een grote club met een prachtig stadion. Ik kijk uit naar deze nieuwe stap en om vandaag voor het eerst met het team op het veld te staan. Een begin van hopelijk een heel mooi seizoen.”

Ook Van Leeuwen is blij met de komt van Schenk. “Xandro is een no-nonsens centrumverdediger die al lang op de wensenlijst stond. We zijn heel blij dat Xandro voor FC Twente gekozen heeft. Dat een aanzienlijk aantal clubs hem op het oog hadden, is een indicatie van zijn potentie.”

Schenk is de vijfde nieuwe speler nadat eerder Wout Brama, Ulrich Bapoh (huur), Tim Hölscher en Matthew Smith (huur) werden aangetrokken.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op