Twente Insite

FC Twente Nieuws

BREAKING: Holla officieel naar FC Twente

BREAKING: Holla officieel naar FC Twente

FC Twente heeft zich vanmiddag officieel versterkt met Danny Holla. De 29-jarige middenvelder komt transfervrij over van PEC Zwolle en tekende vanmiddag een contract voor drie seizoenen bij FC Twente. Holla speelde voor zijn tijd bij PEC Zwolle voor onder andere het Engelse Brighton en ADO Den Haag. De middenvelder is blij met zijn transfer naar FC Twente.

“FC Twente is een grote club met een trouwe achterban, dat heeft iedereen afgelopen seizoen wel kunnen zien. Tijdens mijn gesprekken met de club had ik snel een klik en een goed gevoel. Met mijn ervaring hoop ik ook een belangrijke bijdrage te leveren aan het team met jonge spelers. Ik heb een mooie tijd in Engeland gehad, maar het was dit seizoen ook fijn om weer in Nederland te spelen. Dat dit volgend seizoen bij FC Twente is, is voor mij een hele mooie nieuwe stap”, aldus Holla op de clubwebsite.

Technisch directeur Jan van Halst is content met de komst van Holla. “We zijn blij met de komst van Danny Holla. Hij is een ervaren middenvelder. Naast zijn voetbalkwaliteiten, brengt hij ook een winnaarsmentaliteit met zich mee.”

Foto: FC Twente Media

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


We zijn benieuwd naar jouw mening