Twente Insite

FC Twente Nieuws

BREAKING: Hoofdtrainer verlengt contract bij FC Twente vrouwen

BREAKING: Hoofdtrainer verlengt contract bij FC Twente vrouwen

FC Twente Vrouwen heeft Tommy Stroot ook de komende twee seizoenen aan zich weten te binden. Vandaag zette de Duitser zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis, meldt de club op haar website.

“Mijn gevoel bij verlenging is heel erg goed”, laat hij weten in een eerste reactie. “Een contract tekenen is één, maar het verlengd zien worden is misschien nog wel mooier. Ik ben blij dat het bestuur vertrouwen in mij heeft en dat we onze samenwerking kunnen voortzetten.”

Hans Siers, voorzitter Stichting FC Twente Vrouwen is ook in zijn nopjes. “We zijn blij dat we de ingezette koers kunnen continueren met deze trainer. Met de jonge en talentvolle selectie die we nu hebben denken we met Tommy de perfecte trainer te hebben om de groep als team en de speler in de individuele ontwikkeling verder te brengen.”

De 29-jarige Stroot begon zijn dienstverband bij FC Twente Vrouwen in het seizoen 2016-2017. Hij kwam over van het Duitse SV Meppen. Vorig seizoen streed hij met zijn team om het kampioenschap van de Eredivisie Vrouwen. Met een nipt verschil moest hij zijn meerdere erkennen in Ajax. Afgelopen seizoen werd de tweede ronde van de UEFA Women’s Champions League behaald. Daarin bleken de vrouwen van FC Barcelona te sterk.

Dit seizoen doen FC Twente Vrouwen en Tommy Stroot nog volop mee om de Nederlandse titel. De Tukkers staan tweede met twee punten achterstand op Ajax.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op