BREAKING

Bijzondere constructie bij transfer Regeer naar FC Twente, hoogte transfersom bekend

Bijzondere constructie bij transfer Regeer naar FC Twente, hoogte transfersom bekend

Youri Regeer gaat deze week de overstap maken van Ajax naar FC Twente. De transfer van de middenvelder annex rechtsback is op enkele details na rond. Regeer gaat een vierjarig contract tekenen in Enschede. Ajax heeft bij de transfer een terugkoopclausule bedongen. De hoogte van deze clausule is niet bekend, maar het zal gaan om een relatief lage prijs.

Dat meldt TC Tubantia, dat ook weet dat FC Twente rond de één miljoen euro gaat betalen voor het negentienjarige talent. Regeer gaat dus vanaf komend seizoen in De Grolsch Veste spelen en kan aankomende zondag alvast de sfeer proeven in het stadion. Dan gaat Ajax namelijk op bezoek bij FC Twente in Enschede.

Hoewel Regeer, die de overstap naar Enschede zelf heel erg ziet zitten, altijd bij de selectie van Ajax zit, speelt hij bijna geen minuut voor het eerste elftal van de Amsterdammers. Hij kwam dit seizoen tot dusver tot drie invalbeurten van samen acht minuten. Wel is hij vaste basisklant bij Jong Ajax, waar de negentienjarige speler dit seizoen veertien keer speelde als rechtsback en twaalf keer als middenvelder. Welke positie FC Twente precies voor hem in gedachten heeft, is niet duidelijk.

Wat we precies kunnen verwachten van Regeer, is lastig in te schatten. Feit is wel dat hij al voor zes verschillende nationale jeugdelftallen is uitgekomen. Daarnaast is Erik ten Hag, die vorig seizoen nog trainer was bij Ajax, wel fan van de multifunctionele speler. Het is niet bekend voor welk bedrag FC Twente hem gaat overnemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties