BREAKING

BREAKING: FC Twente met Ajax in gesprek over definitieve overname Salah-Eddine

BREAKING: FC Twente met Ajax in gesprek over definitieve overname Salah-Eddine

FC Twente is nog lang niet klaar op de transfermarkt. Terwijl het met haast op zoek is naar een nieuwe spits en Myron Boadu graag weg wil halen bij AS Monaco, is de club ook met Ajax in gesprek. Dit gaat over een definitieve overname van Anass Salah-Eddine, die vorig seizoen al op huurbasis bij FC Twente speelde.

Het nieuws wordt gemeld door TC Tubantia, dat laat weten dat Ajax de 22-jarige linksback heeft aangeboden bij FC Twente. De Tukkers zijn in ieder geval geïnteresseerd genoeg om in gesprek te gaan en bekijken wat er mogelijk is. In Amsterdam heeft Salah-Eddine nog een contract tot medio 2025. De marktwaarde van de zesvoudig Jong Oranje-international wordt geschat op 900.000 euro.

Salah-Eddine speelde vorig seizoen op huurbasis zeventien wedstrijden voor FC Twente, waarvan drie als linksback, één als rechtsback, vier als linksbuiten en acht als middenvelder. Vooral op het middenveld blonk hij uit. De ras-Amsterdammer wilde na de succesvolle huurperiode gaan voor zijn kans bij Ajax, maar is nog niet veel aan spelen toegekomen. Salah-Eddine begon de eerste twee wedstrijden van het seizoen nog in de basis, maar heeft het daarna moeten doen met 57 minuten speeltijd verdeeld over vier invalbeurten. Met Borna Sosa en Ar'jany Martha voor zich zit Salah-Eddine bij Ajax in een uitzichtloze situatie.

Zie jij Salah-Eddine graag terugkeren?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties