BREAKING

BREAKING: FC Twente verlengt contract van Jelle van der Heyden

BREAKING: FC Twente verlengt contract van Jelle van der Heyden

Technisch en commercieel directeur Jan van Halst heeft een drukke vrijdagmiddag. Nadat hij eerder al doelman Jeffrey de Lange vastlegde, maakte FC Twente zojuist bekend dat het contract van Jelle van der Heyden is verlengd. De 21-jarige middenvelder heeft zijn krabbel gezet onder een contract waardoor hij tot medio 2020 vastligt bij de Enschedese club.

[google]Van der Heyden maakte medio 2008 de overstap van Go Ahead Eagles naar FC Twente C2, nadat hij zijn eerste voetbalervaring opdeed bij Koninklijke UD uit Deventer. In het seizoen 2014/2015 maakte de middenvelder zijn debuut in het betaalde voetbal. Met Jong FC Twente kwam hij uit in de Jupiler League en speelde hij 31 wedstrijden.

In april 2015 mocht Van der Heyden zijn officiële debuut in het eerste elftal van de Tukkers maken. Vooralsnog speelde de inmiddels 21-jarige middenvelder 21 competitiewedstrijden en twee bekerwedstrijden voor de Tukkers.

[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties