BREAKING

BREAKING: Streuer blijft langer bij FC Twente

BREAKING: Streuer blijft langer bij FC Twente

Jan Streuer blijft ook na 1 juli in dienst bij FC Twente. De huidige technisch directeur van FC Twente heeft de Enschedese club toegezegd minimaal tot 1 september te blijven. Dit was ook de nadrukkelijke wens van zijn opvolger Arnold Bruggink. Die wilde de zomers transferwindow graag afmaken met de routinier aan zijn zijde.

"Zoals iedereen weet heb ik het heel goed naar mijn zin bij FC Twente en werk ik met veel plezier met de mensen binnen de club", vertelt de technisch directeur die sinds medio 2020 de leiding heeft over de technische zaken op de clubwebsite.

"Arnold en ik werken vanaf zijn eerste werkdag heel prettig samen, we hebben een goede klik. Er is veel te doen bij de club; met name als het gaat om transfers is het en blijft het een drukke tijd. Ik ben graag bereid - in ieder geval tot aan het sluiten van de transferwindow op 1 september - mij in te blijven zetten voor FC Twente.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties