BREAKING

DONE DEAL: FC Twente strikt fysiektrainer Cairo definitief

DONE DEAL: FC Twente strikt fysiektrainer Cairo definitief

Ellery Cairo werd afgelopen december toegevoegd aan de trainersstaf van FC Twente als fysiektrainer. In de FC Twente/Heracles Academie was de voormalig rechtsbuiten van onder meer Feyenoord en FC Twente al jaren actief als fysiektrainer. De laatste maanden heeft Cairo zijn taken bij de Academie en FC Twente gecombineerd, maar nu maakt hij de definitieve overstap naar De Grolsch Veste.

"Mijn taken voor de Academie en voor FC Twente waren goed te verdelen", vertelt Cairo op de officiële website van de Academie. "In de ochtend was ik dan bezig met het eerste van FC Twente en dan kleedde ik mij om en werkte ik vervolgens met de jongens van de Academie. Het is een mooie kans voor mij om samen met Colin de Graaf de fysieke staf van FC Twente vorm te gaan geven. Als je als club stappen wil maken is het mooi dat je naar twee fysiek trainers kunt gaan om verschillende taken te gaan verdelen."

"Er zal voor mij niet ontzettend veel veranderen. Ik zal gaan werken met andere spelers en de belangen zullen wat anders zijn dan binnen de FC Twente/Heracles Academie. Het is ook wel weer verfrissend om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik heb een mooie tijd gehad bij de Academie met veel herinneringen. De meeste recente herinnering is wel het kampioenschap met de Onder 21", besluit Cairo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties