BREAKING

FC Twente contracteert linksbuiten en Tunesisch international Ltaief

FC Twente contracteert linksbuiten en Tunesisch international Ltaief

FC Twente heeft vandaag de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen gepresenteerd. Het betreft linksbuiten en Tunesisch international. Sayfallah Ltaief (24). De aanvaller arriveerde donderdag al in Enschede om zijn handtekening te zetten onder een meerjarig contract tot 2027 met een optie voor nog een seizoen. De speler komt over van FC Basel dat hem dit seizoen verhuurt aan competitiegenoot FC Winterthur. Over de transfersom is niets bekend gemaakt. Zijn marktwaarde wordt geschat op 1,5 miljoen euro.

Sayfallah Ltaief werd geboren op 22 april 2000 in het Zwitserse Zürich. Hij speelde in de jeugdopleidingen van FC Zürich, FC Kosova en FC Winterthur. Bij de laatste club debuteerde hij in het betaald voetbal. In 2022 maakte hij de overstap naar FC Basel waar hij in zijn eerste seizoen tot 29 officiële optredens kwam. Het rendement met slechts één goal was laag. Dit seizoen wordt hij verhuurd aan zijn oude club FC Winterthur waar hij betere cijfers overlegt. In 33 competitieduels scoorde hij 8 keer en gaf hij 6 assists. Ltaief is ook Tunesisch international en heeft inmiddels 12 interlands achter zijn naam staan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties