BREAKING

Onwel geworden speler weer bij de selectie: "Echte vervelende dingen zijn uitgesloten"

Onwel geworden speler weer bij de selectie: "Echte vervelende dingen zijn uitgesloten"

Afgelopen zondag werd iedereen opgeschrikt door het nieuws dat er een Twente-speler onwel was geworden in de spelersbus tijdens de terugreis uit Utrecht. De bus werd langs de snelweg geparkeerd en de speler in kwestie werd met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Gelukkig werd maandag bekend dat hij weer naar huis mocht. Vandaag geen Ron Jans een update.

"De speler om wie het gaat heeft wegens privacyredenen liever dat zijn naam niet wordt genoemd. Maar we zijn zo opgelucht dat hij de volgende dag uit het ziekenhuis kwam en de dag erna alweer op de club was. Hij is er ook gewoon weer bij", aldus een zichtbaar opgeluchte Jans in gesprek met Nico Wantia van RTV Oost.

"Er was geen paniek, maar we waren wel enorm geschrokken. Ik vind dat iedereen heel goed reageerde op de situatie, want het was enorm schrikken. Veiligheid gaat voor alles en we zijn heel blij dat ie er weer bij is. Er moeten volgens mij nog wat uitslagen komen, maar er is in ieder geval uitgesloten dat het echt hele vervelende dingen kunnen zijn. Daar zijn we hartstikke blij mee."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties