Connect with us

Eerste elftal

Brief boze Superboerin: Schaam julllie!! Ik ben woest!!

Gepubliceerd

op

graafschap vijverberg stadion

Zojuist kregen we deze boze brief toegezonden van een De Graafschap supporter. De dame in kwestie is het volgens ons niet helemaal eens met de huidige gang van zaken.

Hallo club FC TWENTE, zoals jullie nog blij mogen zijn nog te mogen bestaan! Jullie doen wel heel moeilijk over die milde straf, trouwens als je het een straf moet noemen. Jullie kunnen nog blijven bestaan zeg, en maar lopen te kloten met de rechters en zulke smoezen!

Wat is er mis met de Jupiler League?? Jullie moesten jullie als club schamen dat jullie er zo voor inspannen! En dat meen ik! En onze club De Graafschap maar op jullie uitspraken wachten zeker!! Ik ben woest dat jullie het niet hier bij laten. Hoeveel uitspraken van rechters en de KNVB willen jullie nog aanspannen??? Net zolang zeker tot jullie gelijk krijgen? Want jullie zijn echt helemaal zot bezig naar mijn idee.

Wij als De Graafschap zouden dat dus helemaal niet doen belachelijk!! Wie in het verleden fraude en verkeerde dingen heeft gedaan moet ook zijn straf ondergaan!! Jullie hebben in het verleden gerommeld en gedaan, en willen nou nog moeilijk doen over dat jullie nog kunnen blijven bestaan? Jullie hadden juist opgelucht adem moeten halen dat jullie nog in de Jupiler League mogen blijven!!

Tjonge jonge, hoelang moet De Graafschap nog op jullie wachten. Jullie zuchten er nu al van, laat staan wij als De Graafschap zijnde. Accepteer die straf toch gewoon! Jullie komen over 1 jaar toch alweer naar de eredivisie. Waarom zo de kont tegen de krib gooien en ons De Graafschap zo in de weg liggen? Nee, ik snap jullie echt niet!!!

Zucht…. En maar weer wachten en wachten op jullie tot we er bij neer vallen zeker! schaam jullie FC Twente!! Jullie maken jullie zo alleen maar belachelijk echt waar!

Een Graafschap supporter in hart en nieren. Welke divisie ook, een superboer zal altijd blijven springen!!

LAATSTE KANS!!: FC Twente EK Poule sluit om 21:00 uur!!

Het is dan eindelijk zover. Vanavond begint het EK2016 in Frankrijk. Dit is dan ook je laatste kans om mee te doen aan de FC Twente EK Poule! Pak die kans en vergeet zeker ook niet je vrienden uit te dagen. Deelname is uiteraard gratis en voor top 10 hebben we mooie prijzen te vergeven!

Klik hier om direct naar de FC Twente EK Poule te gaan. We wensen iedereen veel succes.

48 Reacties

Plaats een reactie

48 Reacties

 1. Piettwente

  Als ik eerlijk moet wezen, heeft de graafschap nergens recht op. De ploeg heeft de hele competitie slecht gepresteerd, en is daardoor terecht gedegradeerd. VVV die in de hele competitie goed heeft gepresteerd in de JL, heeft dan veel meer recht om te promoveren. Dus als Twente toch moet degraderen, vind ik dat VVV of NAC meer recht hebben dan De Superboeren !!!

  11 juni 2016

 2. Noce

  Stomme HOER

  11 juni 2016

 3. Math Willems

  Ja ja ……op reglementaire manier gedegradeerd en dan via achterdeurtje in Eredivisie blijven ,en dan nog maar te zwijgen van die goeie supporters die rellen in nacompetitie,Twente heeft straffen gehad boetes en puntenaftrek 3 jaar geen europees voetbal ,kortom ……..KNVB Maffia.

  11 juni 2016

 4. gast

  Je schrijft het zelf al “wat is er mis met een jaartje JL” Geldt dat voor de Graafschap anders dan voor Twente?

  Op zich natuurlijk niet, ware het niet dat de Graafschap JL moet spelen omdat ze sportief verzaakt hebben en mocht het zover komen dat Twente JL moet spelen dan is dit op basis van willekeur en absoluut niet op basis van sportieve prestaties.

  Daarnaast beste mevrouw, vergeet je het belangrijkste, namelijk Twente kan niet degraderen naar de JL, maar ophouden te bestaan als FCTWENTE en ( vreemd maar waar) opnieuw beginnen als fctwente. Ter compensatie mogen ze dan de TV rechten van FCTWENTE behouden. Al de overige rechten zijn ze kwijt.

  Wat verder vreemd is aan deze constructie is het volgende. Een club die een licentie aanvraagt moet aan bepaalde regels voldoen, Daar voldoet het nieuwe fctwente niet aan, dus kunnen ze officieel geen nieuwe licentie krijgen.

  Als een directeur in het bedrijfsleven dezelfde frauduleuze handelingen verricht, wordt hij daarop bestraft met een geldboete en eventuele gevangenisstraf. Zolang het bedrijf aan de financiële verplichtingen kan voldoen, blijft het als bedrijf bestaan en op het zelfde niveau acteren.

  Bij Twente blijven de bestuurders die de frauduleuze handelingen hebben verricht buiten schot en wordt juist de club bestraft en dan ook nog eens op een manier waarvan de honden geen brood lusten. Van start af aan is het een persoonlijke hetze van de KNVB en dan met name BvO. Wl moet ik zeggen PETJE af voor Bertje, want hij heeft iedereen ( van hoog tot laag) in de zak en mag zijn persoonlijke vendetta uit blijven voeren.

  Maar hoogmoed komt voor de val en Bertje kan er op rekenen dat ook voor hem de beul al bestaat om zijn kop af te hakken. Helaas zullen vele 10 duizenden mensen daar vooraf de dupe zijn van zijn gedrag.

  Terug komend op de Graafschap, neem je verlies en speel in de JL, zet een punt en geef de KNVB aan dat ze de ED plek in hun ……… kunnen steken. Want “wat is er mis met een jaartje JL

  11 juni 2016

  • Koog

   Prima verwoord! Loat ze allemaal de klere kriegen!!

   11 juni 2016

  • MarGer

   De sportieve prestaties hangen in grote mate samen met de begroting en het te investeren budget. Als De Graafschap zich in dezelfde schulden zou steken als Twente zouden ze nooit in degradatie strijd zijn gekomen. Immers is de schuld van Twente vele malen groter als het volledige budget van De Graafschap. De Graafschap heeft naar hun portemonnee ingekocht en gemanifesteerd. Als je door grootheidswaanzin van oude bestuurders, spelers in je team hebt lopen die absoluut niet bij je financiële toestand passen is dat competitie vervalsing ten opzichte van de clubs die zich aan de spelregels houden. Het kan niet zo zijn dat een club die zich aan de regels probeert te houden wordt afgestraft met degradatie omdat ze zich juist niet financieel onverantwoord hebben gedragen.
   Als Twente geacteerd had naar de financiële mogelijkheden, dan hadden ze zeker ook om degradatie gespeeld, want ze hadden ook vorig jaar geen cent te makken en een giga schuld. En nu kom je met de opmerking neem je verlies? Wie moet het verlies nemen? De club die via oneerlijke weg zich kan handhaven of de club die zich aan de regels heeft gehouden? Welk statement geef je dan af?

   Ik vind het voor de trouwe supporters van Twente nog het ergst. Het is een mooie club en worden afgestraft voor het financiële beleid van passanten. Want een club is van de supporters en iedereen die de dienst uitmaakt binnen de club zijn passanten.

   11 juni 2016

 5. Noce

  Tsja…het werkt wel zo’ n tirade van een boerin ergens in een weiland . Immers er zijn veel reacties en ook ik kan het niet laten ;). om een reactie te plaatsen en probeer het netjes te houden , ondanks dat ik ook woest ben lieve lieve boerin . Mocht je dit lezen , want volgens mij heb jij alleenmaar geschreeuwd en bent helemaal niet van plan om wederhoor te plegen . Neuh …jij moest gewoon ff uitrazen zoals je dat ook doet bij je man genaamd boer Harms .Het probleem lieve boerin is dat het me eigenlijk geen moer intereseert wat jij denkt of vind . Wij zijn aan het overleven en wij zijn aan het vechten voor onze club , net zoals jij dat probeert te doen . Ik weet niet wat de vervolgstappen zullen zijn , maar 1 ding weet ik zeker en dat is dat jouw tirade hier geen invloed zal hebben op de vervolstappen die FC Twente zal maken . Of juist accepteren , ik weet het niet en niemand weet het nog . Jij hebt hart voor jou club , wij hebben de onze voor ons club , met jouw geschreeuw of niet . Peace .

  11 juni 2016

 6. Snap wel waarom ze zich boos maakt. Graafschap zit nu in het dilemma dat ze niet weten wat ze volgend jaar spelen en dus ook niet weten wat hun (transfer) budget is, daardoor moeten ze nu dus wachten en hebben ze een achterstand op andere clubs, overigens betwijfel ik dat ze het op deze manier heeft verwoord, krijg door de woordkeuze een behoorlijke indruk dat het gemanipuleerd is.

  Twente accepteer gwn je straf en ga niet mierenneuken over een jaartje JL, volgend jaar spelen jullie toch weer eredivisie tenzij jullie het echt zwaar verneuken met dat 10x betere budger. 1 jaar is niks.

  11 juni 2016

  • Noce

   Misschien accepteert Twente die straf , maar eerlijk gezegt ? Ik hoop dat we tot aan het gaatje gaan en iedereen ff meenemen in ons ondergang . Zal zeer waarschijnlijk niet gebeuren , maar als het gebeurt …heeft FCTwente mijn zegen.

   11 juni 2016

 7. Buit

  Tuurlijk snappen wij als graafschap supporters dat jullie tot het laatst knokken. Dit doen wij elk seizoen. De gang van zaken is triest en er zijn alleen maar verliezes. Ik wens jullie heel veel succes, maar hoop stiekem dat wij er in blijven. Tot snel. Gr een superboer

  10 juni 2016

 8. Johan

  wat een domme vrouw die zoiets durft te schrijven, de graafschap is terecht uit de eredivisie gespeeld,en dan moet je niet zo slap lullen

  10 juni 2016

 9. Aldo

  Ze heeft gelijk!!! Wees blij stomme sukkels!

  10 juni 2016

  • Twente support

   buuuuuuuurp

   10 juni 2016

  • JanOetEnske

   Je bent toch hopelijk niet DE Aldo. Ga je nou de boel voor de graafschap verzieken.

   11 juni 2016

 10. Tom

  Beste mevrouw ,

  De meeste ( super) boeren zijn niet zo kortzichtig. U bent echt een zielig hoopje mens zoals u het verwoordt. Wat een calimerogedrag!!

  10 juni 2016

  • henk

   pas maar op straks is het sportlclub enschede-twente whaha

   10 juni 2016

 11. henk

  als het goed gaat jopie voor en jopie a achter. nu is er shit en dan niet als supporter de consequenitie willen aanvaarden.whaha loooosers

  10 juni 2016

  • Tukkerpower

   Laat even je adres achter Henkie………..gaan we het samen vieren met een paar Vak P supporters…..ik beloof je dat wordt pas echt lachen wahhhahhh

   10 juni 2016

 12. henk

  dorus had 1 tekst poesie mauw

  10 juni 2016

  • Twente support

   henk… je hoofd loopt leeg….. leeghoofd

   10 juni 2016

  • Quinten

   henk ik denk niet dat je veel ouder bent als 12jr met dat kleutergedrag van je

   11 juni 2016

 13. Dorus

  Laat de superboerin zich maar even bekend maken ik hou niet van anominitijd ????

  10 juni 2016

 14. Roy

  Wat een dom wief….

  De Graafschap is gewoon gedegradeerd en heeft eventueel geluk als er wat met onze club gebeurt niet meer en niet minder….
  Ik zeg gewoon in bezwaar gaan en laat ze maar lekker nog langer wachten want we hebben aan alle voorwaarden voldaan waar om gevraagd werd.
  Ik snap daarom ook helemaal niets van de uitspraak van vandaag want voor het oude gebeuren zijn we al bestraft en dit is weer een nieuwe straf op een oud iets wat we juist proberen aan te vechten?
  Snappen jullie het nog?

  10 juni 2016

  • jeu de voel

   1 ding moet je haar nageven, ze komt voor haar clubje op, nou, dan weet zij gelijk wat ook wij hier aan het doen zijn, dus dat schelden mag wel iets minder.
   Heb ook het gevoel dat ze over een luxe probleem praat, want ja, ze waren op punten gedegradeerd in tegenstelling tot FC Twente.

   10 juni 2016

  • henk

   twente jupiler whaha

   10 juni 2016

  • henk

   super bierin heeft gelijk

   10 juni 2016

  • Bert

   Helemaal mee eens de Graafschap moet op basis van hun prestaties degraderen ze hebben behoud in de eredivisie niet zelf verdiend dus moet deze mevrouw inderdaad niet zeuren. Ze mag van groot geluk spreken als Graafschap zich ten koste van Twente kan handhaven want dat is ook niet verdiend.

   10 juni 2016

 15. Maurice

  Die dame weet dus echt niet waar het over gaat…..

  10 juni 2016

 16. Gait van't Klooster

  Nederlands is moeilijk. Hoe vaak staat in het stukje jullie, jullie en jullie.

  Echte supporter die jullie maar stom vindt.
  Graafschap gewoon een JL club niks meer en niks minder.

  10 juni 2016

 17. Nelsod

  Manmanman, als de graafschap degradeert rennen ze het veld op en slaan de tegenstander in elkaar. Hulde graafschap! Jullie doen het zo goed!

  10 juni 2016

  • MarGer

   Heel goed Nelsod.
   Wel grappig om een paar gekken te zien als de Graafschap supporters. Lekker alles over een kam scheren. Dat de andere 12600 man daar ook schande van sprak bij De Graafschap zien we weer eens niet. Dan is iedere supporter bij Twente natuurlijk een financiële oplichter. Hokjes gedrag?
   In iedere club lopen wat gekken rond, ook bij jullie club, niet zo naïef.

   11 juni 2016

 18. Herman

  Laat mij niet lachende huur vrouwtje
  Wij gaan iet op de vuist met de winnaar van een playboy off
  Julie wel trek je tent aan begint hier te stinken superhoer

  10 juni 2016

 19. John

  Doe effe normaal hersenloos wijf, wat woj dan met die grote bek jullie hebben totaal niks in de eredivisie te zoeken droeftoeter.

  10 juni 2016

  • Jan

   Stomme supertrots.

   10 juni 2016

 20. Jolanda

  Pffff doe normaal dit hebben ze niet verdiend niet in deze mate bha bha bha wat kunnen de voetballer hier aan doen die normaal ???

  10 juni 2016

 21. jeu de voel

  Hoe ging dat ook al weer? Lekker kort en spannend ook? ADHD of zwanger?

  10 juni 2016

 22. Tukkerpower

  Doe maar een amsterdammertje inderdaad, een lichtmast vind ze misschien wel te lekker…..

  10 juni 2016

 23. Willem

  Woar geht dat her, goa oe douchen en
  trek ne schoane gebreide onderbokse an!
  En ak noar hoes kom mot teten op toafel
  stoan wiesneuse!

  10 juni 2016

 24. Noce

  Voor mij geen nederlandselftal meer ik haal de italiaanse flag uit de kast een deel van mijn hart is weg en zal nooit meer terugkeren

  10 juni 2016

  • Tukkerpower

   Ik ga niet eens meer kijken naar dat EK, weer eer en glorie voor die corrupte kut bestuurders , allemaal tuig alle voetbalbonden. en eredivisie live gaat meteen de deur uit, geen cent krijgen ze nog van mij die smerige matennaaiers clubs uit de eredivisie. Betere naam zou zijn de schaam je rot divisie.

   10 juni 2016

  • Ivan

   Ook ik juich voortaan voor (bijna) alle tegenstanders van Nederland. Was ik trouwens al mee begonnen. Scheelt een hoop frustratie. Dat team van die blinde kip en consorten bekijkt het maar.

   10 juni 2016

 25. JoYo

  Wijf, ga de koeien melken.

  10 juni 2016

 26. Tukje

  Hoogstaande brief! Dit moeten we wel serieus nemen.

  Maar serieus. Mooi dat dit geplaatst wordt, we moeten af en toe ook wat te lachen hebben in deze barre tijden! Thnx 😀

  10 juni 2016

 27. Fct

  Wat een kut wijf zeg ze kunnen niet eens voetnallen daar en dan zo grote bek tief op wijf

  10 juni 2016

 28. henk

  Hier moet ik echt om lachen, zeker weer zo’n Wilders-stemmer die het IQ van een varken heeft.

  Beste mevrouw,
  De Graafschap is sportief gezien gedegradeerd, wij leggen De Graafschap geen strobreedte in de weg. Ze moeten het zien als een enorme meevaller als ze volgend jaar in de Eredivisie spelen. Daarnaast is JL helemaal niet erg, maar kan het financieel niet uit waarschijnlijk. Betekent club failliet en voor 35.000 mensen geen voetbal meer. Dit is geen AGOVV of RBC die maar een paar supporters hebben en gesponsord worden door de plaatselijke slager, nee dit is een echte BVO. Bestuurlijke fouten moet je op bestuurlijk niveau oplossen, en niet op deze manier waardoor de KNVB je financieel nog verder in de put dauwt. Als Twente failliet wordt verklaard, doe ik aangifte van moord tegen dhr. Oostveen

  10 juni 2016

  • MarGer

   Oh. En bij hoeveel toeschouwers geldt die regel dan wel? En als je daar dan 1 toeschouwer onder zit?

   11 juni 2016

 29. Tukkerpower

  Dat wijf moeten ze een keer goed van achteren palen met een lichtmast………..

  10 juni 2016

  • twente sup

   Je weet het ook altijd zo heerlijk ongenuanceerd te brengen he? wahaaa..persoonlijk zou een amsterdams paaltje volstaan denk ik ..
   Mooi dat ze dit verhaaltje plaatsen hoe zinloos ook.. je kan er lekker je frustratie OP kwijt…

   10 juni 2016

Laatste Nieuws

fc-twente-vrouwen-kampioen-seizoen-2021-2022 fc-twente-vrouwen-kampioen-seizoen-2021-2022
BREAKING11 uur ago

KAMPIOENEN! FC Twente (v) pakt achtste landstitel op bezoek bij Ajax

FC Twente Vrouwen is kampioen! De Tukkers waren vorige week al officieus kampioen, maar kreeg de schaal toen nog niet...

gijs-smal-doelpunt-feyenoord-twente-2022-de-kuip gijs-smal-doelpunt-feyenoord-twente-2022-de-kuip
Eerste elftal13 uur ago

Twee FC Twente-spelers opgenomen in het elftal van de maand mei

Twee spelers van FC Twente zijn opgenomen in het elftal van de maand mei. Het gaat hierbij om Gijs Smal...

fc-twente-ss-lazio-augustus-2021-zerrouki-immobile-blessure fc-twente-ss-lazio-augustus-2021-zerrouki-immobile-blessure
Eerste elftal13 uur ago

Zuivere speeltijd FC Twente gemiddeld nog geen uur per wedstrijd

Zuivere speeltijd is in de laatste jaren een bekend begrip geworden in de voetbalwereld. Het gaat hierbij om het aantal...

FC Twente Nieuws13 uur ago

Opstelling: FC Twente (v) begint kampioenswedstrijd met dezelfde namen als tegen PSV

FC Twente Vrouwen speelt vanavond haar laatste wedstrijd van het seizoen. De Tukkers gaan met een voorsprong van drie punten...

tijmen-van-wissing-trv-oost-journalist-2019 tijmen-van-wissing-trv-oost-journalist-2019
Eerste elftal14 uur ago

Van Wissing reageert op situatie Ulderink: “Dan is dat echt een naaistreek”

Bij FC Twente kwam dinsdag het nieuws naar buiten dat assistent-trainer Andries Ulderink had besloten om FC Twente te verlaten....

Yaid-Marhoum-spits-fc-twente-onder17-2020-2021 Yaid-Marhoum-spits-fc-twente-onder17-2020-2021
FC Twente Nieuws14 uur ago

Onder18 kan zaterdag de dubbel pakken in bekerfinale tegen AZ

Vorige week haalde FC Twente/Heracles Onder18 het kampioenschap binnen in de thuiswedstrijd tegen Vitesse Onder18. Komende zaterdag kunnen de Tukkers...

Zerrouki-pitch-invasion-grolsch-veste-twente-groningen-2022 Zerrouki-pitch-invasion-grolsch-veste-twente-groningen-2022
Eerste elftal15 uur ago

Foto’s: Selectie FC Twente geniet op Ibiza van welverdiende vakantie

De selectie van FC Twente mocht zich na het feest, dat maandag plaatsvond, opmaken voor een vakantie naar Ibiza met...

jan-streuer-paul-van-der-kraan-grolsch-veste jan-streuer-paul-van-der-kraan-grolsch-veste
Eerste elftal15 uur ago

FC Twente stelt doel transferwindow: “Eerste trainingsweek ploeg grotendeels compleet”

Voor het duo Streuer en Jans was afgelopen seizoen veel lof. Samen zorgden de mannen ervoor dat er een volwaardige...

robert-de-pauw-carin-bakhuis-fc-twente-vrouwen-2021 robert-de-pauw-carin-bakhuis-fc-twente-vrouwen-2021
FC Twente Nieuws16 uur ago

De Pauw kampioen na turbulent seizoen: “Koester geen enkele wrok”

Aan het begin van het seizoen 2021-2022 werd Robert de Pauw aangetrokken als trainer van FC Twente Vrouwen. Na een...

sam-larsson-feyenoord sam-larsson-feyenoord
Eerste elftal19 uur ago

Gerucht: ‘Samba Sam’ in beeld als eventuele opvolger Limnios

Jan Streuer probeert met man en macht de huidige selectie intact te houden. Acht spelers die tegen Feyenoord aan de...