Twente Insite

FC Twente Nieuws

Brondeel schept duidelijkheid: “Bepaalde dingen kloppen wel, maar ook niet alles”

Brondeel schept duidelijkheid: “Bepaalde dingen kloppen wel, maar ook niet alles”

Jorn Brondeel is één van de vier doelmannen die behoort tot de eerste selectie van FC Twente. De goalie werd vorig jaar overgenomen van Lierse SK dat hem twee jaar had verhuurd aan NAC Breda. Bij FC Twente kende hij een bewogen seizoen. Hij startte als eerste doelman, maar moest vlak na de komst van Verbeek zijn plek afstaan aan Joël Drommel. De doelman staat nu in de belangstelling van NAC Breda en de grote vraag is of hij bij FC Twente blijft of vertrekt.

Zelf weet de doelman die al gesprekken voerde met NAC, het niet. “Er wordt natuurlijk veel gezegd, maar niet alles klopt. Ik heb ook veel dingen gelezen en gehoord. Maar mijn focus ligt op FC Twente, laten we het daar op houden. Ik heb heel veel zin om hier te starten.”

Van Halst heeft voor het einde van het afgelopen seizoen naar buiten gebracht dat zowel Drommel als Brondeel de club zouden willen verlaten deze zomer. Brondeel zelf weet hier niets van af. “Op het einde van vorig seizoen werd gezegd dat ik de club absoluut zou verlaten en dat ik had aangegeven dat ik de club wil verlaten, maar die dingen kloppen absoluut niet. Nu zijn er ‘dingen’ geschreven worden over andere clubs. Bepaalde dingen kloppen wel, maar ook niet alles.”

“Er is interesse, dat wel. Als er eredivisie-clubs komen of clubs uit hoogste divisies uit andere landen of zo, dan denk je: zullen we het eens bekijken? Maar als er verder niks concreets komt, dan is het voor mij gewoon eenvoudig en heb ik geen zin om daar verder aandacht aan te besteden. Dan blijft voor mij het project hier het enige wat telt”, besluit Brondeel in gesprek met FC Twente tv.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op