Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘Bryan Ruiz binnenkort transfervrij op te pikken’

‘Bryan Ruiz binnenkort transfervrij op te pikken’

Bryan Ruiz plaatste zich afgelopen weekend met Costa Rica op spectaculaire wijze voor het WK in Rusland. De ploeg had tegen Honduras voldoende aan een gelijkspel, maar keek vak voor tijd tegen een 1-0 achterstand aan. Pas in de 95e minuut scoorde Costa Rica, op aangeven van Ruiz, de 1-1 waarna de spelers helemaal los gingen.

Een fijne opsteker voor Bryan Ruiz die bij zijn club Sporting Lissabon op een dood spoor zit. Hij speelde dit seizoen nog geen minuut voor de Portugese topclub. Om zijn plek in de WK selectie veilig te stellen wil de aanvaller dan ook zo snel mogelijk vertrekken bij zijn werkgever.

Inmiddels is de zaakwaarnemer van Ruiz in gesprek met de club om het tot medio 2018 doorlopende contract af te kopen. Mocht het lukken dan is Ruiz transfervrij en kan hij op zoek naar een club die hem wel speelminuten kan garanderen. Welke competitie zijn voorkeur heeft is nog niet bekend.

Costa Rica scoort de verlossende 1-1

Reacties

 1. fctexpert zegt:

  direct halen, desnoods met geld van wessels die dan salariskosten betaald

 2. Richard99 zegt:

  We hebben kunnen zien welke soort voetballer hij is geworden toen hij bij psv speelde

 3. Jammer dat FCT zijn salaris nooit niet kan betalen…. Dus alleen als hij zichzelf graag koste wat kost in de kijker wil spelen heeft het kans

 4. Henk Gerritsen zegt:

  Ik vind als hij terug wil en hij wil zich hier bewijzen dan moeten we hem ophalen .

 5. TwenteLegend zegt:

  OPHALEN DIE VENT

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite