Buckley-Ricketts blinkt uit tegen Oranje O20

Oranje O20 ging gisteren met 3-0 onderuit tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Het was de eerste wedstrijd in de Elite League, een poule van acht Europese landen. De nederlaag van Oranje was ongelukkig, vooral omdat het in de eerste helft de betere ploeg was.

[google]Kantelpunt in de wedstrijd was vlak na rust toen Justin Hoogma zijn tweede gele kaart ontving en moest vertrekken. Bij Oranje O20 zat FC Twente-doelman Jeffrey de Lange 90 minuten lang op de bank. Isaac Buckley-Ricketts stond bij de Engelsen in de basis en was één van de uitblinkers. In de 72e minuut werd de huurling van Manchester City gewisseld.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.