Jong FC Twente

Buckley-Ricketts goud waard voor Jong FC Twente

[google]Jong FC Twente heeft vanmiddag drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen ACV uit Assen. De ploeg van Dennis Demmers werd vandaag versterkt door eerste elftal spelers Dejan Trajkovski, Nikola Gjorgjev en Isaac Buckley-Ricketts die alle drie in de basis mochten beginnen. Laatstgenoemde was uiteindelijk de matchwinner. De Engels jeugdinternational scoorde één minuut voor tijd de winnende 1-0.

In de 64e minuut dacht Jong FC Twente de score te openen via Schets, maar de spits zag zijn doelpunt afgekeurd worden vanwege buitenspel. Gelukkig had dit geen gevolgen omdat Buckley-Ricketts in de 89e minuut de 1-0 wist te scoren. ACV wist de wedstrijd niet met 11 man te eindigen. In blessuretijd kreeg Molema een rode kaart.