Twente Insite

FC Twente Nieuws

Bunnik ontkent laadpaal-discussie: “Beetje meneer Bunnik plagen”

Vanmorgen werd iedereen met een Twente-hart opgeschrikt door wederom negatief nieuws over hoofdsponsor XXImo. Het mobiliteitsbedrijf zou af willen zien van een deel van de investering van dit seizoen. Twente Insite sprak met directeur Patrick Bunnik die uitleg gaf over de stand van zaken.

Naast dit onderwerp werd vermeld dat Bunnik tijdens de onderhandelingen destijds als voorwaarde stelde dat FC Twente een oplaadpaal zou plaatsen bij het stadion. Zou de club hier geen gehoor aan geven dan zou de deal niet door zijn gegaan. Bunnik (centraal op de foto) reageerde verrast op het nieuws.

“Ik las ook dat mijn auto onderdeel is geworden van de discussie. Ik heb het nog even nagekeken, maar toen wij het contract met FC Twente sloten had ik geen elektrische auto. De laadpaal is betaald op 24 april 2014, op eigen kosten dus niet op kosten van de club. Die paal is destijds geplaatst omdat veel mensen van XXImo in elektrische auto’s rijden maar ook voor onze gasten die we tijdens de wedstrijden uitnodigen. Wij als mobiliteitsprovider willen laten zien dat we dat goed kunnen regelen voor onze gasten.”

“We hebben de paal zelf betaald dus deze discussie is meer; ‘laten we even meneer Bunnik plagen’. Maar dat is niet de realiteit. 24 april 2014 is die laadpaal gewoon door ons afgerekend”, zo besluit Bunnik zijn kant van het verhaal.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Deurloo LaadoplossingenDikkop Eskimoo Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Deurloo Laadoplossingen
Gast
Deurloo Laadoplossingen

Bij deze bied ik FC Twente een laadpaal aan. Dan is er zeker geen discussie meer mogelijk.
Wij zijn een ontwikkelaar van laadpalen uit Borne met een Twent hart. Vriendelijke groet Deurloo Laadoplossingen

Dikkop Eskimoo
Gast
Dikkop Eskimoo

Maar, is die paal ook hufterproof, daar op de P1? Want stel dat er een hele dikke kop tegenaan komt, wat is er dan stuk, die dikkop, de paal of allebei een beetje?