Castaignos en Ebecilio teleurstellend onderuit met Jong Oranje

Jong Oranje speelde donderdagavond de EK-Kwalificatiewedstrijd tegen Jong Georgië. In de Adelaarshorst verschenen de FC Twente-spelers Luc Castaignos en Kyle Ebecilio aan de aftrap. Beide Tukkers konden niet voorkomen dat de ploeg van Adrie Koster met 0-1 onderuit ging tegen de leeftijdsgenoten uit Georgië. Opvallende afwezige bij Jong Oranje was zomeraanwinst Hakim Ziyech. De 21-middenvelder was wel opgeroepen, maar zat wegens hamstringklachten op de tribune.

Jong Oranje begon slordig aan de wedstrijd, een wedstrijd die vooral voor rust vrij afwachtend was van beide kanten. Vlak voor rust was Kyle Ebecilio dichtbij een treffer, zijn inzet leek tussen de palen te belandden, maar doordat de bal wat effect had verdween hij naast.

[google]Na rust werd Jong Georgië sterker, maar wist Luc Castaignos te scoren namens Jong Oranje. De spits van FC Twente stond een halve meter buitenspel, waardoor de treffer werd afgekeurd. Twintig minuten voor tijd kwamen de bezoekers op een 0-1 voorsprong door een treffer van Jigaura.