Castaignos kent succesvol debuut bij Eintracht Frankfurt

Luc Castaignos speelde vanavond zijn eerste wedstrijd voor zijn nieuwe club Eintracht Frankfurt. De spits was in de oefenwedstrijd tegen Wacker Innsbruck meteen trefzeker.

[google]In de 21e minuut scoorde Castaignos de 2-0 voor zijn ploeg, nadat hij eerder al voor de assist zorgde bij de 1-0. Na rust sloeg de oud-spits van FC Twente opnieuw toe bij de 3-0. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-0 en dat was ook de eindstand.

Voor Eintracht Frankfurt was het de eerste oefenwedstrijd in voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg is op dit moment op trainingskamp in het Oostenrijkse Tirol.