Celina, Mokotjo en Klich succesvol in EFL Cup

Voormalig FC Twente spelers Mokotjo, Celina en Klich zijn gisteravond allemaal in actie gekomen tijdens de EFL Cup, beter bekend als de League cup. De drie spelers zijn afgelopen zomer allemaal vertrokken naar de Engelse Championship. Mokotjo is zijn nieuwe avontuur begonnen bij Brentford, Celina komt uit voor Ipswich Town en Klich speelt voor Leeds United.

Mokotjo startte in de basis voor Brentford, dat met 4-1 van Queens Park Rangers wist te winnen. De middenvelder speelde zijn tweede wedstrijd voor Brentford in de EFL Cup. De eerste ronde werd met 1-3 gewonnen van AFC Wimbeldon.

Celina ging met Ipswich Town onderuit op bezoek bij Crystal Palace, de club van oud-Ajax trainer Frank de Boer. De in Kosovo geboren speler speelde 90 minuten, maar verloor uiteindelijk de wedstrijd met 2-1. Celina behaalde wel persoonlijk succes door het enige doelpunt te scoren van Ipswich. Het doelpunt dat in de 90ste viel was te laat om de wedstrijd nog te doen kantelen.

[google]Mateusz Klich begon in de basis tegen Newport County. Na de eerste helft stond de ploeg van de voormalig FC Twente speler met 1-1 gelijk. In de tweede helft wist Leeds nog vier keer te scoren waardoor er uiteindelijk met 5-1 werd gewonnen.

Bersant Celina en Mateusz Klich speelde samen één seizoen voor FC Twente in het seizoen 2016-2017. Celina kwam tot 27 wedstrijden in de eredivisie en wist in dit seizoen vijf keer te scoren. Klich speelde 29 wedstrijden, hierin scoorde hij zes doelpunten en gaf hij vier assists. Mokotjo speelde vanaf 2014 tot 2017 voor FC Twente, hierin kwam hij tot 97 wedstrijden, drie doelpunten en 15 assists.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee. doe