Chadli en Tadic winnen hun interlands

Nacer Chadli en Dusan Tadic hebben beide hun interlands met respectievelijk België en Servië gewonnen. Met name voor België was het een belangrijke overwinning. Servië is al zo goed als uitgeschakeld voor kwalificatie voor het WK.
Geboorte Verhuur Twente

Dusan Tadic begon bij Servië in de basis, maar werd in de 69e minuut gewisseld. Op dat moment stond het al 2-0 door twee doelpunten van Filip Djuricic. Het was tevens de eindstand. Door de overwinning klimt Servië naar de derde plaats in de groep, maar dat zal niet genoeg zijn voor plaatsing voor het WK.

In dezelfde groep kwam België vanavond uit tegen Macedonië. De Belgen speelden een moeizame wedstrijd maar wonnen wel met 1-0 door een doelpunt van Eden Hazard. Nacer Chadli begon op de bank, maar mocht in de 56e minuut bij een 0-0 stand invallen voor Moussa Dembélé. Door de overwinning verstevigt België haar koppositie, die uiteindelijk recht zal geven op rechtstreekse plaatsing voor het WK.