De cijfers: Marsman de beste, Celina krijgt dikke onvoldoende

[google]FC Twente wist zondag tegen de verhouding in drie punten over te houden aan de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De Tukkers kwamen na acht minuten op een 1-0 voorsprong door een van richting veranderd schot van Dylan Seys. Nog voor rust trokken de Zwollenaren de stand gelijk. Vier minuten na rust kreeg Celina dom rood wegens natrappen, maar dat weerhield Assaidi er niet van om na bijna een uur spelen de winnende 2-1 te scoren door middel van een schitterend lob vanaf 35 meter.

Niet te vergeten was de belangrijke rol van Nick Marsman die wederom een goede wedstrijd keepte. Hij hield FC Twente met name na de rode kaart op de been. De reporter van Voetbal International zag dit ook en waardeerde hem als de beste speler van FC Twente. Marsman kreeg een 7. De 'rode' Celina kreeg een dikke onvoldoende. De Kosovaar kreeg een 4,5.

Alle cijfers PEC Zwolle - FC Twente VI
cijfers-pec-zwolle-fc-twente-2017

Bij het Algemeen Dagblad waren ze iets milder voor Celina. Hij kreeg net als doelpuntenmaker Seys en invaller F. Jensen een 5. Marsman was ook volgens het AD de uitblinker bij de Tukkers hij kreeg een 7,5.