Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘City vindt nieuwe club voor Buckley-Ricketts, ontevreden Gjorgjev en FC Twente in gesprek’

‘City vindt nieuwe club voor Buckley-Ricketts, ontevreden Gjorgjev en FC Twente in gesprek’

Naast het nieuws dat FC Twente Jari Oosterwijk en Dejan Trajkovski komende winterstop wil verkopen, is er nog meer gaande op transfergebied. huurlingen Isaac Buckley-Ricketts en Nikola Gjorgjev zijn beiden ontevreden met hun rol bij FC Twente en zijn op zoek naar een oplossing.

Isaak Buckley-Ricketts

FC Twente is volgens het doorgaans goed ingelichte forumlid Tys van FC Twente Online, inmiddels het gesprek aangegaan met Manchester City. De Engelse grootmacht sprak enkele maanden geleden al hun onvrede uit over het geringe aantal speelminuten die hun pupil krijgt bij FC Twente. Sinds de komst van Verbeek hoeft de rechtsbuiten helemaal nergens meer op te rekenen. Hij speelt zijn wedstrijd tegenwoordig voor Jong FC Twente. City zou inmiddels al een nieuwe club hebben gevonden die de Engels jeugdinternational wil huren.

Nikola Gjorgjev


Net als zijn collega is ook Nikola Gjorgjev ontevreden over zijn kansen bij FC Twente. De aanvallende middenvelder werd afgelopen zomer voor twee jaar gehuurd van het Zwitserse Grasshoppers, maar kan enkel op speelminuten rekenen bij Jong FC Twente.

Inmiddels zouden er gesprekken hebben plaatsgevonden tussen de speler, diens zaakwaarnemer en FC Twente om te zoeken naar een oplossing. Naar alle waarschijnlijkheid is de inzet het huurcontract in januari te ontbinden zodat beide partijen hun eigen weg kunnen gaan.

Wie van deze twee huurlingen zie jij graag blijven?


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op