Conference League

UEFA koppelt zeven clubs aan FC Twente voor loting play-off ronde

UEFA koppelt zeven clubs aan FC Twente voor loting play-off ronde

Een dag voor de loting van de play-off ronde van de Conference League, heeft de UEFA de potverdeling bekend gemaakt. Hierbij is een lijst gepresenteerd met zeven potentiële tegenstanders mocht FC Twente de derde voorronde overleven. Eén van de clubs is FC Basel, de oud-werkgever van Ricky van Wolfswinkel.

De zeven clubs waar FC Twente tegen kan loten zijn: Brondby IF (Denemarken), Breidablik (IJsland), FC Basel (Zwitserland), Istanbul Basaksehir (Turkije), APOEL FC (Cyprus), FC Kyzylzhar (Kazachstan) en Fiorentina (Italië).

Van deze zeven tegenstanders is alleen Fiorentina is geplaatst. De overige clubs strijden net als FC Twente in de derde voorronde om een plek in de play-off ronde.

APOEL FC (Cyp) - FC Kyzylzhar (Kaz)
Brondby IF (Den) - FC Basel (Zwi)
Breidablik (IJs) - Basaksehir (Tur)

De loting van de play-off ronde van de Conference League wordt donderdag verricht om 14:00 uur. Om door te stoten naar de play-offs moet FC Twente eerst af zien te rekenen met FK Cukaricki uit Servië. Komende donderdag staat de heenwedstrijd op het programma. De return volgt een week later op donderdag 11 augustus in de Grolsch Veste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties