Corona hersteld van hamstringblessure

Jesús Corona is hersteld van zijn hamstringblessure en kan zondag gewoon meespelen tegen Excelsior. De Mexicaan viel in de rust van de wedstrijd tegen Ajax (1-1) uit, maar de kwetsuur is niet al te ernstig gebleken, meldt FC Twente-watcher Leon ten Voorde op Twitter.

[google]Corona was afgelopen zaterdag belangrijk voor FC Twente. De kersverse vader scoorde de 1-0 was de hele eerste één van de beste spelers van de thuisploeg. Na rust zakte Twente ver terug, waardoor Sigthórsson twintig minuten voor tijd de gelijkmaker kon scoren.

Komende zondag spelen de Tukkers uit tegen Excelsior. De wedstrijd in Rotterdam begint om 16.45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Tom van Sichem.