"Dan zit je zo in de emotie en vol met adrenaline, dat je die domme actie maakt"

FC Twente Vrouwen werkte dinsdagavond het resterende deel af van de gestaakte competitiewedstrijd van afgelopen vrijdag. Toen werd in Amsterdam door de scheidsrechter besloten dat de topper tussen Ajax Vrouwen en FC Twente Vrouwen in de rust werd gestaakt. Dit vanwege een onbespeelbaar veld op de Toekomst.

De wedstrijd werd gestaakt bij een 1-0 stand in het voordeel van de thuisploeg. In het restant van de wedstrijd leek het er lange tijd op dat Ajax Vrouwen als de grote winnaar van het veld zou stappen, maar vlak voor tijd scoorde FC Twente Vrouwen toch de gelijkmaker. het doelpunt werd gescoord en de 89e minuut en kwam op naam van de jarige Myrthe Moorrees. De verdediger haalde het einde van de wedstrijd overigens niet. Ze kreeg in blessuretijd haar tweede gele kaart en dus rood na het omver duwen van een Ajacied.

[google]Al met al een rare dag voor Moorrees. Haar verjaardag, gescoord en een rode kaart. "Ja, eigenlijk alles wat kon heb ik gekregen. Het doelpunt was voor ons natuurlijk een hele belangrijke. Die uiteindelijke rode kaart was een domme actie van mij. Maar dan zit je zo in de emotie en vol met adrenaline, dat je die domme actie maakt. Het belangrijkste is het punt en daar zijn we blij mee", aldus Moorrees tegenover de NOS.

Door het gelijke spoel blijft het verschil tussen koploper Ajax Vrouwen en FC Twente Vrouwen drie punten in het voordeel van de Amsterdammers. Voor de stand, klik hier.