Danilo vol bravoure: "Tegen Fortuna hoop ik een hattrick te maken"

Afgelopen zaterdag mocht Danilo Pereira Da Silva dan eindelijk zijn debuut maken. Het duurde exact vier weken voordat zijn werkvergunning werd afgegeven en vervolgens moest hij nog iets meer dan een week wachten alvorens hij zijn eerste minuten mocht maken.

Danilo kreeg te horen dat hij de eerste 45 minuten mee mocht spelen tegen Holstein Kiel. Een debuut die hij niet snel zal vergeten want de kleine aanvaller scoorde prompt twee doelpunten. In de rust werd hij gewisseld en kreeg zijn concurrent Alexander Jeremejeff de kans zich te laten zien. Ook hij was belangrijk door vlak voor tijd de winnende 3-2 te scoren.

Beide aanvallers mogen de komende anderhalve week uit gaan vechten wie zal gaan starten op 12 september tegen Fortuna Sittard. Danilo heeft in ieder geval de smaak te pakken en zet de boel op scherp.

"Tegen Emmen hoop ik wat langer te spelen en dan tegen Fortuna in de competitie een hele wedstrijd. En dan hoop ik een hattrick te maken", besluit de Braziliaan lachend in gesprek met Ten Voorde van de TC Tubantia.