De cijfers: Dikke onvoldoende Oosterwolde, Drommel opnieuw uitblinker

FC Twente mocht vrijdag aftrappen voor speelronde drie in de eredivisie. De ploeg nam het op tegen FC Groningen en stapte na 90 minuten met een 3-1 overwinning van het veld. Na de eerste helft stond de ploeg met 2-0 voor, de Groningers kwamen terug tot 2-1, maar vlak voor tijd was het Jeremejeff die de wedstrijd op slot gooide.

In tegenstelling tot de eerste thuiswedstrijd viel jongeling Jayden Oosterwolde tegen. Hij werd dan ook terecht als eerste naar de kant gehaald in de tweede helft. Zijn spel leverde de eerste onvoldoende op van het seizoen. De rapporteur gaf de linksback een vier.

Drommel Man of the Match

Er waren meerdere uitblinkers bij FC Twente, maar over 90 minuten was Drommel de sterkste speler bij de Tukkers. Hij kreeg dan ook een 7,5 van de rapporteur en is hiermee de beste doelman van speelronde drie.