De cijfers: Onvoldoenderegen bij FC Twente na blamage tegen VVV

FC Twente verloor zondagavond met 2-1 op bezoek bij VVV Venlo. De ploeg had bijna 70% balbezit, maar was aanvallend wederom onmachtig. In slechts enkele minuten tijd werd de wedstrijd uit handen gegeven en stond het 2-0 voor de thuisploeg. Voor rust scoorde Vuckic nog de aansluitingstreffer, maar meer zat er niet in.

De rapporteur van het AD was dan ook duidelijk met het uitdelen van de cijfers. Hij deelde maar liefst zeven onvoldoendes uit. Roemeratoe kreeg met een vier de slechtste beoordeling.

Opvallend was dat de speler met het hoogste cijfer ook uitkwam voor FC Twente. Wie anders dan Joel Drommel kreeg met een 7 een ruime voldoende en was volgens de rapporteur de Man of the Match.