De cijfers: Rapporteur vernedert Slagveer met zware onvoldoende

FC Twente verloor afgelopen zaterdag met 2-1 op bezoek bij ADO Den Haag. De Tukkers kwamen nog wel op voorsprong, maar in de blessuretijd van de eerste helft scoorde de thuisploeg de gelijkmaker via de voet van de Noorse spits Johnsen. In de tweede helft was het wederom Johnsen die ADO op 2-1 zette.

Beide goals hadden op een eenvoudige manier voorkomen kunnen worden. Assaidi had bij de 1-1 de bal weg moeten schieten in plaats van te gaan pingelen en bij de 2-1 kwam Drommel uit het doel terwijl hij daar niets te zoeken had. Johnsen strafte de fout af met een lob over de doelman. Assaidi en Drommel kregen van de rapporteur van het AD beiden een vijf.

De grootste onvoldoende was echter voor Luciano Slagveer. Hij kreeg een vernederde drie. Daarnaast kregen ook Van der Lely, Thesker en Cuevas met een vijf een onvoldoende. Bijen,Lam, Holla en Maher kregen een zes terwijl doelpuntenmaker Fredrik Jensen het moest doen met een 5,5.