Twente Insite

FC Twente Nieuws

Debuterende Maria waarschuwt Cuevas: “Ik ben gekomen als versterking”

Debuterende Maria waarschuwt Cuevas: “Ik ben gekomen als versterking”

Zondagmiddag maakte Michael Maria zijn basisdebuut voor FC Twente. De linkervleugelverdediger mocht de plek innemen van Cristian Cuevas die geschorst was vanwege zijn rode kaart tegen AZ. Maria maakte een uitstekende indruk en stond zowel verdedigend als aanvallend z’n mannetje. Ondanks dat FC Twente recht had op meer, verloren de Tukkers met 2-1. Een nederlaag die hard aankwam bij Maria.

“Ik had ook het gevoel dat we de wedstrijd zouden winnen. Hoe we de tweede helft begonnen waren. Ik denk dat het daarom ook wat harder aankomt. In het begin waren we zoekende, maar toen we de drive gevonden hadden liep het lekker. En zoals ik al zei, er had heel veel meer ingezeten. Het is gewoon bitter. We waren gewoon de betere ploeg. We hadden meer balbezit, we hadden meer kansen en het is gewoon jammer dat we onszelf niet beloond hebben.”

Maria oogt fit en speelde tegen Ajax de volle 90 minuten mee. “Ik denk dat dat ook te maken heeft met het niveau in Duitsland en de manier van trainen. Dat is heel anders dan in Nederland.”

Volgens FC Twente werd Maria gehaald als stand-in voor Cuevas, maar hier wil Maria niets van weten. “Ik ben gekomen als versterking en ik kan niet meer doen dan m’n best. Zoals ik vandaag ook heb gedaan, ik ga altijd tot het uiterste. Ik zit er niet op te wachten tot iemand een kaart pakt zodat ik kan spelen”, besluit Maria het gesprek met Van Wissing van RTV Oost.

Welke linksback heeft jouw voorkeur. Cuevas of Maria?


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op