Deel meegereisde FC Twente-supporters verlaat uitvak vroegtijdig tegen RKC

FC Twente ging vrijdagavond in de eredivisie op bezoek bij RKC Waalwijk. Na een uur spelen kwamen de Tukkers op een 3-0 achterstand, waardoor een deel van de meegereisde supporters besloot het uitvak te verlaten.

In de zestigste minuut tekende Stijn Spierings voor de derde treffer namens de thuisploeg. Circa de helft van de aanwezige FC Twente-aanhang besloot hierop dat het mooi geweest was.

Bij een nederlaag blijft FC Twente met negentien punten voorlopig op de twaalfde plek in de eredivisie. De Tukkers kunnen zaterdag echter worden ingehaald door Fortuna Sittard, dat op bezoek bij Willem II gaat. Ook FC Emmen kan FC Twente zondagmiddag voorbij streven. De Drentse club speelt dan de uitwedstrijd tegen FC Groningen.