Twente Insite

FC Twente Nieuws

Demmers tevreden over teamprestatie: “We hebben voor elke meter gestreden”

Demmers tevreden over teamprestatie: “We hebben voor elke meter gestreden”

Jong FC Twente boekte gisteren een belangrijke overwinning bij laagvlieger Magreb ’90. Ryan Trotman scoorde voor de jonge Tukkers de enige treffer van de wedstrijd. Trainer Dennis Demmers was na afloop tevreden over de teamprestatie.

“Het waren vandaag moeilijke omstandigheden”, zei Demmers gisteren na afloop van de wedstrijd op de clubwebsite. “Het veld was heel zacht, het regende en er was veel wind. Daardoor werd het een beetje een vechtwedstrijd.”

“De eerste helft domineerden we”, vervolgt Demmers. “We kregen goede kansen, maar verzuimden, niet voor het eerst dit seizoen, te scoren. In de tweede helft kom je dan op 0-1 en moet je doorgaan. Vervolgens kregen zij en wij wat kansen en werd het echt vechtvoetbal. We wilden het voetballend oplossen, een overtal situatie creëren, maar vaak mislukte de eindpass. De jongens hebben zich vandaag goed geweerd. We waren met een heel jong elftal, op Nick Hengelman na waren alle spelers van Jong FC Twente. We hebben voor elke meter gestreden, een goede teamprestatie.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op