Twente Insite

FC Twente Nieuws

Den Dikken tekent bij FC Twente: “Een kans die je niet wilt laten liggen”

Den Dikken tekent bij FC Twente: “Een kans die je niet wilt laten liggen”

FC Twente heeft vandaag een akkoord bereikt met de opvolger van Sjors Ultee bij FC Twente Onder 17. De club heeft de 27-jarige Guido den Dikken aangesteld als de nieuwe trainer van het jeugdteam. Den Dikken komt over van FC Volendam waar hij het afgelopen seizoen verantwoordelijk was voor Onder 14. In het verleden was Den Dikken ook actief bij NAC, PSV en Ajax.

Den Dikken is blij met de kans bij FC Twente, een kans die hij niet wilde laten schieten. “Als FC Twente op je pad komt, is dat een kans die je niet wilt laten liggen”, zo zegt hij op de clubwebsite. “Ik kijk er naar uit om aan de slag te gaan bij de Voetbalacademie en wil graag mijn bijdrage leveren aan de jeugdopleiding van FC Twente.”

“Werken met spelers van Onder 17 is een mooie uitdaging. Deze jongens zitten in de laatste jaren van de opleiding en komen steeds dichterbij hun droom om profvoetballer te worden. Daarin wil ik hen zo goed mogelijk begeleiden en ze individueel naar een hoger niveau brengen, zodat ze de volgende stap kunnen maken in hun beginnende carrière.”

Naast zijn trainerschap is is Den Dikken ook eigenaar van de voetbalschool Born to Play.

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op