Twente Insite

FC Twente Nieuws

Derksen en Van der Gijp zetten Van Halst te kakken tijdens uitzending Voetbal Inside

Derksen en Van der Gijp zetten Van Halst te kakken tijdens uitzending Voetbal Inside

Het nieuws dat Gertjan Verbeek en Jan van Halst per direct stoppen als analist op televisie is ook aangekomen bij de heren van Voetbal Inside. Het was voor Van der Gijp en Derksen een reden om Van Halst even goed te kakken te zetten tijdens de maandagavonduitzending.

“Dit komen we niet te boven”, aldus een cynische Van der Gijp. Derksen: “Dit is het einde van het begrip voetbalanalyticus. Deze twee jongens waren toch een soort voorbeelden voor ons.”

Van der Gijp: “Jan van Halst zeker. Ik nam hem ook op.” Derksen: “Hij staat bij mij op de schoorsteen.” Van der Gijp vervolgt: “In het weekend heeft hij een wedstrijd gedaan en dan neem ik zijn commentaar op en ga ik het analyseren thuis. Ik heb zelden iemand meegemaakt die zulke zinnige dingen over voetbal zegt. Serieus. Dat gaan we zeker missen.”

Reacties

  1. Piet opn Bult zegt:

    Grappig

  2. Joop nordkamp zegt:

    Over onzin gesproken.nou deksel en van de gij jullie kunnen er ook wat van .in al die tijd dat jullie in de week op tv zijn komt er ook weinig uit .totaal geen waarde dat lul programma.

  3. Ik neem aan dat van Halst en Verbeek zo verstandig zijn om niet te reageren op de twee grootste lapzwansen van de Nederlandse TV.

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite