Twente Insite

FC Twente Nieuws

Derksen: ‘FC Twente bezig met Rutten en Ten Hag’

Derksen: ‘FC Twente bezig met Rutten en Ten Hag’

De naam van Fred Rutten gonst al enkele jaren rond bij FC Twente. Veel supporters zien Rutten graag terugkeren naar Enschede als technisch directeur, maar vooralsnog zit hij nog gewoon thuis zonder werk. Johan Derksen is zeer gecharmeerd van Rutten en als het aan hem ligt gaat hij aan de slag bij de KNVB. Maar er zijn meer kapers op de kust. Derksen meent te weten dat FC Twente op de achtergrond bezig is om de man, die de basis legde voor het kampioenschap in 2010, terug te halen naar Enschede.

“Bij FC Twente zijn ze maar met één ding bezig en dat is Rutten technisch als directeur en Ten Hag als trainer. Dat is het droomscenario.” Echter is er nog wel een probleem want om dit te bewerkstelligen zou Van Halst moeten vertrekken. “Dan moet Van Halst eerst weg want beiden willen niet met Van Halst werken.”

Driessen is van mening dat de KNVB spijkers met koppen moet slaan voordat het te laat is en Rutten eventueel terugkeert naar FC Twente. “Zover moet de KNVB het dus niet laten komen. Die moeten Fred nu pakken.”

Opinie: Denk jij dat een terugkeer van Rutten en Ten Hag reëel is?

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Remko Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Remko
Gast
Remko

Ja, ik zou zeggen ophalen die twee voordat iemand anders het doet. Rene Hake is een top vent hij heeft vorig seizoen laten zien wat hij daadwerkelijk kan een club waar we vorig seizoen bang waren dat die zou gaan degraderen op plek 7 terecht is gekomen. Dan doe je Rene Hake naar jong Twente om jong Twente weer te laten promoveren.