Twente Insite

FC Twente Nieuws

Derksen raadt Verbeek af naar Twente te gaan: “Hier is geen eer aan te behalen”

Derksen raadt Verbeek af naar Twente te gaan: “Hier is geen eer aan te behalen”

Nu hoofdtrainer René Hake stevig onder vuur ligt bij FC Twente, wordt Gertjan Verbeek weer vaak in verband gebracht met de club. Verbeek zit momenteel zonder club, na zijn ontslag bij VfL Bochum in de zomer. Gisteren zat hij aan tafel bij Voetbal Inside.

“Het zou nu, met dit spelersmateriaal, heel naïef zijn om bij Twente te beginnen”, zegt Johan Derksen tegen Verbeek. “Hier is geen eer aan te behalen.”

Derksen denkt dat de dagen van René Hake als hoofdtrainer zijn geteld. “Natuurlijk gaat hij het niet redden. Maar wat er gebeurt is wel heel droevig. Zoals de meeste trainers, is hij net zo goed als zijn materiaal. Verleden jaar met die aardige spelers heeft hij het goed gedaan. Nu heeft Jan van Halst dertien nieuwe spelers gekocht, waarvan er niet één een aanwinst voor FC Twente is. Nu is Hake een slechte trainer, maar dat heeft Jan van Halst op z’n geweten.”

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Tukkerpower Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Tukkerpower
Gast
Tukkerpower

Als Derksen nu eens net zo verstandig was als het zichzelf betreft. Zijn dagen als serieus journalist zijn namelijk al lang geteld. Toen hij nog de contacten bij VI had, kwam hij nog wel eens een primeurtje. hij is nu een zielige oude man, een persiflage op de journalistiek. In feite is hij nu de Albert Verlinde van de voetbalwereld geworden. Een zeurderige roddelnicht wiens houdbaarheidsdatum al lang verstreken is.