Twente Insite

FC Twente Nieuws

Derksen tipt: “Als hij van Schalke komt, dan is het de ideale keeper voor FC Twente”

Derksen tipt: “Als hij van Schalke komt, dan is het de ideale keeper voor FC Twente”

Lars Unnerstall verdedigt momenteel het doel van VVV-Venlo en doet dit naar behoren. Dat is Valentijn Driessen van De Telegraaf ook opgevallen, zo laat hij blijken aan tafel bij Voetbal Inside.

“Hij heeft Champions League ervaring opgedaan bij Schalke 04. Hij heeft VVV uitgekozen om na een jaar weer een stap hogerop te maken. In de Nederlandse subtop kan hij zo mee. In de top denk ik ook wel”, aldus Driessen.

“Kijk nou eens naar die andere clubs, er staat haast geen fatsoenlijke keeper in het doel. Als hij van Schalke komt, dan is het toch de ideale keeper voor Twente? Drommel kan er namelijk helemaal niks van”, besluit Derksen het onderwerp Unnerstall.

Reacties

  1. drommel doet me een beetje denken aan bruce grobbelaar. die keepte ook apart maar haalde wel de top en had toch ook een bepaalde uitstraling.

  2. Derksen heeft om de een of andere reden een hekel aan Drommel. Maar hij doet het gewoon heel goed, zeker vergeleken met zijn voorgangers. Maakt af en toe een foutje, maar redt veel vaker. Tegen Ajax was Twente dankzij Drommel nog in leven na de 1e helft.

  3. Keepertje zegt:

    Unnerstahl prima keeper maar ik ben blij met Drommel.die ontwikkelt zich prima.net 21 jaar.
    Hij gaat Twente nog veel punten opleveren!!!!

We zijn benieuwd naar jouw mening

error: Copyright FC Twente Insite