Twente Insite

FC Twente Nieuws

Derksen: ‘Tubantia wil na Munsterman nu Van Halst naar de gallemiezen schrijven’

Derksen: ‘Tubantia wil na Munsterman nu Van Halst naar de gallemiezen schrijven’

Vorige week werd bekend dat de directie van FC Twente, bestaande uit het tweetal Jan van Halst en Erik Velderman, een flinke kostenpost is voor FC Twente. Naast een riant salaris zouden beide heren ook nog een flinke bonus hebben ontvangen. Dit alles viel te lezen in de jaarcijfers over het seizoen 2016-2017 die vorige week werden gepresenteerd. De PvdA liet dezelfde dag nog weten te zijn geschrokken van de salarissen. Johan Derksen is het hier volkomen mee eens.

“Het is eigenlijk wel schrijnend dat bij een club waar de gemeente bijspringt om de financiële zorgen op te lossen, de technisch directeur 380.000 euro per jaar verdient, een grote auto van de club heeft en ook nog een bonus krijgt.” Volgens Derksen wilde Van Halst in eerste instantie nog meer, maar hier stak Wessels een stokje voor. “Het probleem is dat hij eerst 420.000 euro wilde hebben. Maar Wessels, die nogal invloedrijk is daar in het Oosten van het land, die heeft toen gezegd tegen de mensen die het nu voor het zeggen hebben; ‘in mijn bouwbedrijf heeft niemand van de directie 420.000 per jaar. Waarom moet Jan van Halst dat wel hebben?’ En nu valt de PvdA fractie erover en zeggen; ‘wij stoppen geld in FC Twente, we helpen ze, er zijn heel veel mensen ontslagen bij FC Twente. Waarom moet hij zo’n salaris hebben?

Dan doet Derksen nog een opvallende uitspraak. Volgens de tafelheer van Voetbal Inside is de Tubantia doelbewust bezig om Van Halst weg te jagen bij de club. “Die Tubantia, die hebben eerst Joop Munsterman naar de gallemiezen geschreven, die hebben nu in Jan van Halst een nieuw slachtoffer gevonden. Als Jan weg is dan kunnen Fred Rutten en Erik ten Hag komen.”

Volgens Derksen is men bij FC Twente maar met één ding bezig en dat is het terughalen van Fred Rutten en Erik ten Hag. Rutten als technisch directeur en Ten Hag als trainer. “Bij FC Twente zijn ze maar met één ding bezig en dat is Rutten technisch als directeur en Ten Hag als trainer. Dat is het droomscenario. Dan moet Van Halst eerst weg want beiden willen niet met hem werken.”

6
Reageer op dit artikel

avatar
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Het RosfctexpertKopsterk..robert g.Gert Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Het Ros
Gast
Het Ros

Ten Voorde is een grote achterbakse kneus, overal tegenaan schoppen en dan voelt hij zich een grote kerel. Mensen die hard werken voor de club de grond inschrijven.

fctexpert
Gast
fctexpert

Dat verhaal dat Fred en Eric niet met van Halst zouden willen, is ook uit een duim gezogen, hoe komt ie erbij??

Kopsterk..
Gast
Kopsterk..

De sport journalistiek van Tubantia is in handen van de westerse media allemaal journalisten van een bedenkelijk niveau. Het uitschot van de Telegraaf.
De twee Tukkers Leo van Klomp , alias, de gepijpte dominee en dat verbannen wijf zijn de meelopers.

robert g.
Gast
robert g.

De “Heren” van Tubantia zijn het er wel mee eens maar jantje laat zich zo niet wegsturen , kost weer een paar euries .

Gert
Gast
Gert

Helemaal eens met Derksen..ben geen fan van deze man maar wat Tubantia betreft heeft hij helemaal gelijk..ten Voorde zit alleen maar te schoppen..alles is negatief terwijl de club weer in opbouw is..vele mensen die keihard hieraan werken..maar schijnbaar is ten Voorde bezig zijn eigen ego te bevredigen om weer een prijsje in de wacht te slepen..

Joop nordkamp
Gast
Joop nordkamp

Kunnen jullie het weer mee doen heren van tubantia.