Twente Insite

FC Twente Nieuws

“Deze keer gaan we echt los en is niemand in het stadion veilig”

“Deze keer gaan we echt los en is niemand in het stadion veilig”

Aankomende woensdag wordt de Grote FC Twente Degradatie Show opgevoerd in het Wilminktheater te Enschede. Maandagavond vond de laatste repetitie plaats. Cabaretier Thijs Kemperink is naar eigen zeggen klaar voor de show.

“Het gaat beter dan de voorbereiding van FC Twente zelf, denk ik”, vertelt Kemperink in gesprek met de TC Tubantia. “Maar we moeten laag inzetten. Ik heb een openingsrede. Daar zit ook heel veel emotie in als supporter, dus het is niet alleen maar een grap. Waar ik het meest zin in heb, is Stokkum Oost. Dat is onze supportersclub.”

“Deze keer gaan we echt los en is niemand in het stadion veilig”, vervolgt Kemperink. “Deze voorstelling is een ode aan de supporters, dus dan moet je het ook over de supporters hebben. De mensen die het kapot hebben gemaakt, zijn al weg. Af en toe moet je het een keer begraven en verder gaan”, aldus Kemperink.

Foto: Pro Shots

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op