Twente Insite

FC Twente Nieuws

Financieel directeur luidt noodklok: “Wij moeten koste wat het kost in de eredivisie blijven”

Financieel directeur luidt noodklok: “Wij moeten koste wat het kost in de eredivisie blijven”

Financieel directeur Erik Velderman doet een oproep aan iedereen die FC Twente een warm hart toedraagt, om de club te blijven steunen in deze moeilijke tijden. Dit zei hij vandaag in gesprek met FC Twente TV waar hij uitleg gaf over de huidige financiële situatie van de club. Hierbij gaf hij ook aan dat FC Twente koste wat het kost in de eredivisie moet blijven.

“De sportieve situatie heeft onmiddellijke invloed op de televisiegelden. Dat zal niemand ontgaan zijn. Het doet mij overigens enorm pijn om te zien hoe hard wij moeten vechten om in de eredivisie te blijven. Maar de sportieve situatie slaat een gat in de begroting en wij zullen heel erg op de regio moeten steunen om te zorgen dat die begroting overeind blijft zodat we in elke scenario ook gezond kunnen blijven.”

“We hebben natuurlijk meer ruimte om een goed team op de mat te zetten en naar boven te bewegen als de begroting in stand blijft en de sponsoren en supporters blijven komen. Wij moeten koste wat het kost in de eredivisie blijven. Als onverhoopt het andere scenario zich ontvouwt dan moeten we met alle partijen om tafel om de club overeind te houden. Als iedereen als één blok achter de club blijft staan is het probleem aanzienlijk kleiner dan als dat niet zo zou lopen.”

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op