FC Twente Nieuws

Djordjevic maakt overstap naar Russisch kampioen van 2018

Djordjevic maakt overstap naar Russisch kampioen van 2018

Voormalig FC Twente-aanvaller Luka Djordjevic gaat niet naar België, maar blijft actief in Rusland. De 25-jarige spits maakt de overstap van Zenit Sint Petersburg naar Lokomitiv Moskou. Ook Anderlecht toonde interesse, maar de spits koos voor de Russisch kampioen van 2018.

Djordjevic tekende een contract voor vier seizoenen bij de club die een imposante erelijst heeft opgebouwd sinds de eeuwwisseling. De club werd drie keer kampioen en won vijf keer de beker. Met de transfer is een bedrag gemoeid van zo'n twee miljoen euro.

[google]

Het is alweer vijf jaar geleden dat Djordjevic op huurbasis naar FC Twente kwam. Destijds moest de nog maar 19-jarige aanvaller de concurrentie aangaan met Castaignos. Hij kwam in het seizoen 2013-2014 tot slechts 15 optredens waarvan één als basisspeler. Scoren deed hij niet. Wel gaf hij twee assists.

Vorig seizoen werd Djordjevic verhuurd aan het eveneens Russische Arsenal Toela. Hier maakte hij één van de mooiste doelpunten van het seizoen. Zijn doelpunt is te vergelijken met de wereldgoal van Willy Carbo in 1984.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties