Twente Insite

FC Twente Nieuws

Doek valt voor beloften FC Twente: “Teleurstelling voor ons allemaal”

Doek valt voor beloften FC Twente: “Teleurstelling voor ons allemaal”

Het zat er al even aan te komen, maar gisteren is officieel het doek gevallen voor de beloften van FC Twente. Op het trainingscentrum in Hengelo waren de Kozakken Boys met 0-3 te sterk voor de ploeg van oefenmeester Paul Bosvelt, wiens contract niet zal worden verlengd na dit seizoen. De trainer was zoals vrijwel elke speelronde dit seizoen wederom erg teleurgesteld.

Het begint een bijna wekelijks terugkerend verhaal te worden, Jong FC Twente dat een wedstrijd niet weet te winnen. “We beginnen vandaag te slap, komen snel op 1-0 achter. Vervolgens spelen we de eerste helft niet goed. Na rust ging het beter, maar dan sta je al op een 2-0 achterstand. We krijgen wel mogelijkheden, maar slagen er niet in te scoren.”

Er was maar weinig goeds te vinden in het elftal van Paul Bosvelt dit seizoen met de verwachte degradatie als gevolg. “Dat gebrek aan scorend vermogen en defensieve kracht is eigenlijk iets wat dit seizoen steeds terug kwam. Ook vandaag wilden we graag laten zien wat we waard zijn, maar wanneer je zo aan de wedstrijd begint lukt dat niet. Natuurlijk is het niet alleen vandaag dat we te kort kwamen. Dat is een gegeven van het hele seizoen. Na de winterstop was er wel een verbetering zichtbaar, maar toen was de achterstand op de andere teams al te groot. Dat het verlies van vandaag resulteert in degradatie is natuurlijk een grote teleurstelling voor ons allemaal.” besluit Bosvelt.

Foto: Ron Jonker / Sportfoto Oost

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op