Doelpuntrijk gelijkspel Jong FC Twente

FC Twente is er niet in geslaagd te stunten tegen FC Volendam. In de eigen Grolsch Veste speelde het met 3-3 gelijk nadat het na 15 minuten al met 2-0 op voorsprong kwam door doelpunten van Kwee en Zschusschen. Daarna was het toch FC Volendam dat voor rust nog langszij kwam.

[google]Vlak na rust bracht Zschusschen Jong FC Twente weer op voorsprong, maar dit bleek niet voldoende. Net als de spits van Jong FC Twente scoorde Veerman zijn tweede doelpunt van de avond en bracht hiermee de 3-3 eindstand op het scorebord.

1-0 Kwee, 2-0 Zschusschen, 2-1 Veerman, 2-2 Brands, 3-2 Zschusschen, 3-3 Veerman,

Opstelling Jong FC Twente: Stevens, Breukers, Andersen, Bijen, Kwee, Van der Heyden, Kusk, Bleker, Zschusschen (87. Daniels), Oosterwijk en Ould-Chikh (61. Schutte).